Elektromos autó töltő

 
 

Egyre elterjedtebbek lettek az elektromos autók. A belsőégésű járművekhez képest is nagyon kedvező költséggel üzemeltethetőek. Mindezek mellett, és nem utolsó sorban környezetbarát megoldás a közlekedésre.

A közösségi töltőpontok mellett, felmerült az igény, a munkahelyi, és otthoni töltésre is. Hiszen így rengeteg időt spórolhatunk, ha a napi munka után éjszaka a mi pihenőidőnkben töltődik a kocsink.

Elektromos autó töltő kialakítását, és igény esetén a villamos hálózat teljesítménybővítését is vállalom, Polgár Károly Regisztrált villanyszerelő - 20/ 982-4000 - napelemtelepites@gmail.com.


Tel.: +3620/ 982 4000
regisztraltvillanyszerelok@gmail.com

 • Elektromos autó töltő nyitvatartás
 • Elektromos autó töltő információkérés

 • Elektromos autó töltő információkérés

  Kérem küldjön e-mailt a napelemtelepites@gmail.com címre a következő tartalommal:

 • Név:
 • Telefonszám:
 • E-mail cím:
 • Település:
 • Milyen témakörökben szeretne információt kérni?
  vissza az elejére


 • Regisztrált villanyszerelő EON információk, szabályok, hírek

  EON Mérőhely, Villanyóra szabványosítása, kialakítása A felhasználási helynek önálló földelési rendszerrel kell rendelkeznie. Túlfeszültségvédelmi eszközt a fő földelőkapocs környezetében kell elhelyezni. Méretlen oldali túlfeszültségvédelmi eszköz kialakításánál, típus-választásánál a hálózati engedélyes előírásai szerint kell eljárni. Méretlen fővezeték megfelelő szigetelési szintű legyen. Fogyasztásmérő szekrényben min. 50 mm szabad hely legyen a készülékektől szerelőtábláktól minden irányban. Fogyasztásmérőhely bármikor hozzáférhető, leolvasható legyen. A fogyasztásmérő szekrény fedelén keresztül biztosítani kell a fogyasztásmérő berendezés kezelését, leolvashatóságát. A mérőhely mellett PV rendszerre utaló biztonsági jelet kell elhelyezni. A következő esetekben a mérőhely szabványosítása szükséges:egyetlen felhasználási hely esetén a mérőszekrény az épületen belül található,ofa mérőszekrény állékonysága, zárhatósága, lángmentesítettsége nem megfelelő,obetápláló fővezeték védőcső belső átmérője nem éri el a 36 mm-t,oméretlen fővezeték keresztmetszete nem éri el a 16 mm2-t,omért fővezeték keresztmetszete nem éri el a 6 mm2-t. Regisztrált villanyszerelő végezheti el a munkát.

  Elektromos autó töltő nyitvatartás

  Elektromos autó töltő Nyitva tartása:

  Hétfő : 9.00 - 16.00
  Kedd : 9.00 - 16.00
  Szerda : 9.00 - 16.00
  Csütörtök : 9.00 - 16.00
  Péntek : 9.00 - 14.00
  Szombat : Zárva
  Vasárnap: Zárva


  Polgár Károly
  EON regisztrált villanyszerelő
  EON szerződéses partner
  FAM és Plombabontási jogosultsággal
  napelemszerelő
  Tel: 06 20/982 4000
  E-mail: napelemtelepites@gmail.com


  vissza az elejére
  Regisztrált villanyszerelő | Partnerek | WebhelyTérkép
   
    Copyright 2022 regisztralt-villanyszerelo.hu - Minden jog fenntartva!